19.5.09

There’s no such thing as a free drink :(

Käisin just ratta-o teisipäevakul, agendas pikk ratas ja lambiost. Kõik hakkas perse kiskuma juba kodus, kus selgus, et nii si, kompass kui pulsivöö on kotis ja tööl. OK, rendime. EMV-ks harjutamiseks võtsin SI-hoidja kaasa. Tarvis ju „suurelt kiiruselt“ ja „kinga lahti võtmata“ õppima punkte võtta.
Ratas oli hoolduses päris mustikaks tehtud ja rattakingandus on nagu rattaga sõitma õppimine – eriti pikalt enam mässama ei pidanud ja kõige suurem crashivõimalus oli koduhoovist väljasõidul. Tuleb lihtsalt väga aeglaselt sõitma õppima.

Anyways, päevakul sain lambi, viimase Silva LX-i, joogi sain tasuta :P Aga siit kohe kõik allamäge – stardi ajaks olin ära kaotanud sinise lipaka ja teel starti lõhkusin si-hoidja ka ära. No kurat. Sõitsin siis niisama Hiiul-Männikul ringi, raja ülesehitus paistis suhteliselt sarnane olevat sellele, mis 2a tagasi, igatahes samal ringil olid pidevalt ratturid mu ümber ja isegi ühte KP-d nägin. Kokku tuli sõitu nii 27km koos koduotsaga. Metsas king üldse ei seganud, vahest tundus, et serv hakkab hõõruma, muidu pigem nõudsid hulljulgemat ja jõulisemat lähenemist – liivas ei saanud lubada jala välja võtmist ja siis tuli ilge tempoga lihtsalt peale lennata. EMV-l sõidan siis kingaga, kuigi lühirajal on see kindlasti max metsas miniteid pidi.

Ehitajate tee mäe all sirgel sain mingi õppeauto tuules 46kph sisse, rahulolu naases, kuigi allajäämine Margiti testsõidu 47-le oli selge.
Just helistasin Kristjanile ja selgus, et ta jooksmiskarjäär ongi saanud lõpu ja Aivar tikib juba kõik 36h boksid. Jätsime seisu nii, et kui esmaspäevaks keegi ühendust ei võta, lähme Aivariga. Sain talt ka Medisofti Icebugi packing listi ja see on VÄGA comprehensive ja motiveeriv.

Homme uisutrenn, ülehomme-reedel ehk jõuab ronimisvarustusega tegeleda? EMV o-sport stardilistis on 12 tüüpi. Äkki (just äkki) õnnestub siis elu o-eesmärk täita ja 10 hulka tulla. Imagine the good times. Vaatasin just tulemusi ja ma olin eelmisel aastal kaks korda viimane. LOL

No comments: