1.5.09

Good old times

Tänase koduse suurkoristuse leiutulemuseks on ammukadunud mälupulk, palju üksikuid sokke, 2 üksikut kõrvarõngast ning see:
FPT Hemohesi esimene võistlussärk, mille me plaanisime kunagi ära raamida, et pärast suuri seiklusspordivõite pidulikult oma sponsoritele üle anda. Oli vist nii? Särgil on isegi hinnasilt veel sees - 19 krooni. Hinnalt soodsam kui eelmise hooaja Trimtex-i outfit, aga kvaliteedilt isegi parem (jaa, me vihkame trimmut). Ürituseks oli Libahunt, aastaks 2007, kolmandaks liikmeks Artur.

Foto: Mairolt Kakko
Libahundist rääkides... Terakesed koosseisus Hedi ja Ruta on Libahundile registreeritud. Ning registreerimisest rääkides on ka 2/3 FPT Hemohes-i koosseisust 36 h Keeni matkaspordivõistlusele regatud. See tähendab omakorda raha. Ja kuna nüüd tänu Seiklusporru Martti heale kiidutööle uue imetabase pealambi osas kavateseb Mihkel uue lambi osta, siis ei saa minagi oma vana Silva-laternaga rajale minna, mis tähendab omakorda raha... Ja 36-sel (ja X-i öisel) on ka rulluisuetapp, mis tähendab et ma pean ostma rulluisud (jälle!) ja see on jälle raha.. Uhh, olid alles head ajad kui võistlussärgiks oli 19 kroonine maika, või mis?

EDIT: Hahaa ma pildilt vaatan, et osavamad on osast särgist endale veel buffid kaela meisterdanud.

No comments: