12.4.09

Cool kadentsinädal

See nädal on väga rattasõidu tähe all möödunud. Kõik algas eelmise pühapäeva ÄP 3 tunni spinninguga, mida võtsin ettevaatlikult ja üritasin pulsi hoida alla 160. Enne järgmist talve sellist asja ette võtta ei tahaks. Õppisin ainult tähtsa asja, et üks jooks võiks olla spordijook ja teine mineraalvesi vms. Ja et Rocca al Mare myfitnessi klubi on paras peldik.

Siis edasi olin natuke veel haige ja otsa K & R & P järjest pikemad rattaotsad, millele panin täna punkti 47-kildise tiiruga, millesse INKORPOREERISIN Nõmme suusarada ja Harku metsa - Harku oli täiesti lumevaba ja 2 viimase päevaga oli ka poriseis madalamaks läinud. Enamus oli siiski asfalti pidi, et kadentsi töötada.
http://www.mapmyrun.com/route/ee/tallinn/752123956634978376

Kokku 8 päeva jooksul 110km õueratast + neljapäeval 45 minutit pumpa + 2:40 spinni. Ajaliselt 7:40, mis on enam-vähem pool eelmise kuu koormusest. Yay-time. See ei tähenda muidugi, et ma X-le nüüd rasvasema rinnaga peale jookseks, need teised kaks hullu on must silmad kinni ka igal alal kõvemad. Ratta seljas mõtlesin täna, et kuidas ma täpselt oma taotletava finishis kõngemise saavutada kavatsen.

Eelolev nädal: T tahtsin minna Orioni 1+1 päevakule, aga Pirita on nõmedalt kaugel. Sõidan siis vist kohale, teen o-jooksu ja siis sõit tagasi? K on Kona kolmapäevak, neljapäeval pump, reedel teeks veel ühe mägisema Harku-õhtu ja siis pühapäeval Jõelähtme rattamaraton. Praegu on täpselt sama olukord, mis eelmisel aastal - süda väriseb ja iga foorumipostitust vms, mida loed, ajab asja järjest hullemaks.

X1-ni 14 päeva! woot!

edit: ja see tuli ka meelde, et see mägi Harkus, millest me Rutaga kunagi üles ei saanud, tundus nüüd juba peale vaadates nii pisike ja üles sain ka muidugi kohe ja ilma küsimusteta. Mäest allasõidud mööda juurelisi radu olid juba hoopis hirmsamad. Korralikku rattavalitsemist ei saa nagu kuidagi talvel sisetingimustes õppida.

No comments: