31.3.08

Kokkuvõtted ja plaanid

Märts

Kokku 31 treeningtundi ja 32 treeningkorda. 7 trennivaba päeva. Suurim koormus oli ajal, mil õhtuti oli suusatamine ja hommikuti jooksin. Ajaliselt suurim oligi suusa osakaal (14 tundi). Märtsi maasikaks on muidugi ujumine. Või noh kogu minu senise post-lapsepõlve ea maasikaks antud valdkonnas. Ujumine oli 2 x nädalas hommikuti. Ujun ca 55 minutit, vähemalt 66 otsa, kõige rohkem 72. Vaheldumisi krooli ja selili. Positiivne on ka see, et mingeid allergiaid ega rõvedaid punne pole ka enam tulnud. Jooksu osakaal oli märtsis väiksem, kuna õhtutel suusatasin, siis hommikul ei viitsinud üle 5 km joosta (kui üldse viitsisin).

Aprill

Sellised üritused leidsin, iseasi kui palju nendest osa võtta:


Aprilli plaanidesse lisaks neile, mis kalendris kirjas, peaks tõsisemalt võtma rulluisu teema. Mihkel süstib (ma ei tea kas teadlikult või mitte) natukene positiivset meelt selle suhtes. No midagi teemal, et tal juba väheste kordadega on asi nii palju selge, et oleks ikkagi võinud ka madala säärega võistlusuisud osta... Noja see ka lohutab muidugi, et temagi on pidurdamisest loobunud.
Ujumine jääb edasi. Õhtused jooksud. Ratast peaks kindlasti rohkem kui ainult teisipäevakute raames.

Plaanid päevakute osas

Teisipäevakutega see teema, et tahaks rattarajal jälle naiste klassis ruulida, aga samas oleks X-le mõeldes vajalikum vist pikka rada sõita. Njah. Muidu teisipäevakute naiste jooksurada on juhendi järgi sel aastal pikem - 5-7 km eelmise aasta 4 km asemel. Neljapäevakutesse jääb D21A rada.

1 comment:

rbc said...
This comment has been removed by the author.