10.7.08

Asendusliikmelt heideti kalev

Ise tõmbasin endale selle supi kaela. Eile Ruta tahtis kirjutada rattamisest JA Paide asendusliikmets, a ma kukkusin kobisema, et vaata, et siis ikka pidulikult, samal ajal tänades viisakalt kõiki neid teisi, keda me (ma) olime vahepealse nädala jooksul hoolega asedusliikmeks tulema pesterinud. Siis ta ütles, et kirjutagu ma siis ise. Boo.

Paides võistleb meiega Sixten Kerge (siin peaks nüüd linkima kuskile). Sixteni põhiala on küll aerutamine, aga ta arvab, et sealt on ka kanuu tüürimiseks mingi abi. Esimese, aerutamisvaba poole elust tegeles kergejõustikuga, tume maa on uisk, rattaga sõidab harva, X-kogemust omab Lapin Kulta päevilt. Tundnud oleme teda ainult vaevalt 50 tundi, kuid juba kiidame ta pealtnäha avatud mõtlemist ja valmidust osa võtta ühisüritustest. Kui logistika alt ei vea, peaks meid koos nägema juba Alar Siku matkavõistluse stardis. Enne loodame kohtuda mõnel multiteisipäevakul ja skike-uisu segatrennis (sest Esko peame me tema omadest nüüd kuuks ajaks kahjuks välja tõstma).

Kas vajadus ennast uue liikme ees tõestada sunnib ka meid ennast rohkem liigutama?
Kas suudame ta nii kaugele viia, et ta endast ja oma ootustest ka siia 'paragrahvi' kirjutaks?
Kas saab Sixtenist kolmas mees, kes meil Rutaga õnnestub tema juurde maksa sööma lohistada? Teenib ta selle õiguse üldse välja?

On veel kellelgi küsimusi? Kommentaare? Teab keegi luukeredest Sixteni kapis?

OK. Musta töö eest täname Roland Müüri.

Need teemad, millest Ruta eile nii väga metsas vestelda tahtis – mina võtsin need kõik üles! Ei tea jah, kes vähem keskendunud oli! Muidu on seal rajal üks lahe tõus ja üks lahe laskumine. Muu nagu kisub igavaks juba. Aga tegelikult tahaks juba jälle minna.

Ülehomme eestikad. Esimene võistlus uue varustusega läheb ALATI aia taha – niet mul on lühiraja viimase koha eest juba vabandus ette olemas. Arbo Rae võiks ka nüüd helistada ja rääkida, kuidas talt homse päeva jooksul 2 si-yoyo'd kätte saaks, sest ma ei oska temaga enam ühtegi kanalit pidi ühendust võtta :(

No comments: