21.2.08

X-shopping

Nii. Paistab, et mu võistkonnakaaslased on kas tehnofoobid või väga sõnaahtrad. Rohkem võimalusi ei ole - kas üks VÕI teine.

Just siis kui olin eelmise posti lõpetanud, linkis Ruta WILO lehele, kus oli kirjas, et nad sel aastal ei osale. Kurb. Nemad on täiesti enda teadmata meie nime taga ka. Keila-Joa viimasest punnist finishisse me nimelt sõimasime üksteist fair play teemal ja kuna nendel oli selgelt rohkem õigus, siis me tundsime ennast kõik finishis väga halvasti ja otsustasime, et Fair Play peaks edaspidi meie iga võistluse raudpoltjaks osaks saama. Ja et seda korralikult manifestida ja et teised saaks vastasel juhul ka silmakirjakuiks sõimata, tuli see ka tiimi nimesse panna. Ja tasakaaluks siis ilgelt clever teine pool ka Hemohesi näol, et ikka kahtlusemünt õhku jätta. Aga siis selgus, et sel aastal on kõigil pulk näpu küljes ja kõige tähtsam Fair Play punkt seega ineligible ja nüüd on meie nimi siis FPT Hemohes. Ilus nimi.

Siis kui me Rutaga esimene kord selle nime all rogainil käisime, siis oli meie play juba väga fair indeed - korra aitasime autot lükata, korra ütlesime kaasvõistlejale, et ta joogikott lekib. Eks arenguruumi on ja pisike fair play tuleks ka ära teha, kuigi karta on, et meil võib niigi kontrollajaga raskusi tekkida. Sel aastal ongi eesmärk žongleerida oskuslikult tunniste trahvidega nii, et me vähemalt saaks terve raja füüsiliselt läbida ja meid kuskilt varakult finišisse ei suunataks. Ideid on juba selles osas päris palju, aga neid ei saa ju jagada.

X-shopn tõotab ülekäte minna. Ja eriti kui sellest tähtsam osa interneti kaudu teha - tõenäosus, et me kõik kardin seljas stardis oleme, on hetkel suht suur. Aga noh, ilu nõuab ohvreid ja tuleb riskida selle nimel, et me metsas kõige druulimas outfitis oleks :)

Minu "trenn" edeneb praegu nii hästi kui see ilma varustuseta võimalik on. Eile sain basseinis küll valusa näpuvigastuse, aga näitab juba paranemismärke ja kuna paistes ei ole, siis ehk pole ka luuga mingit jama. Täna enne ja pärast jõusaali jooksin ka kaks ringi ümber platsi - esimesed baby steps niimoodi ennast liigutada. Viimased jooksusammud tegin teab kus - Libahundil?

Nüüd ei tohiks mul paar päeva küll midagi öelda olla, niet ANNAN TEATEPULGA ÜLE!

No comments: