24.6.09

Uisk on ridikõšš!

Täna läksin siis esimest pre-x uisku tegema ja see oli kohutav. Ma kakerdasin, tippisin, sõimasin ja lehvitasin kätega ja pool aega lihtsalt liuglesin rattad paralleelselt, sest iga kord kui hoog suuremaks läks, oli ta lihtsalt LIIGA SUUR ja tee oli LIIGA KITSAS. Plaanis oli kaks ringi sõita, aga nüüd tulin peale esimest ära, et masendus liiga suureks ei läheks. Proovisin küll mitu korda, et okei alustaks täiesti primitiivse non-tehnikaga ja vaikselt saaks asja käppa, aga ei. Iga kord kui asfalt veidigi ebatasane oli, kohe selg püsti. Üldiselt hoidsing sellist algaja rind ees kumerust. Paistab, et mingigi koha saavutamiseks peame me enne uisu algust olema nii 2 min/uisukm edu sisse kruvinud.

Kõige kurvem on see, et eile oli täiesti amazing Trummi-Harku rattatrenn, mille raames sain ka oma 50kph kätte. Moraal oli nii kõrge, viitsimist rassida ka ja õhtul kodus oli x-täkk properly peal. Sitt, et sellest nüüd ainult null järele jäi.

On a brighter note (kuigi ka see pole TEAB MIS bright), lambi sain tööle. Oli tarvis ainult see 'korra kasutusjuhendi abil sisse-välja lülitada'. Gosh, milline lammas.

No comments: