26.2.09

Kalender 2009 2.osa

Tõstsin siin kõrval nüüd mägesid ringi ja kirjutasin esialgse kalendri kokku. Loomulikult ei ole kirjas ühtegi Stamina asja peale järvejooksude, sest nende toimumisajad ja -kohad selguvad nagu alati pool tundi enne starti. Paar konflikti jätsin sisse, üldiselt on mul ükskõik, kas mulle ei jää ühtegi vaba nädalavahetust või mitte. Kõige rohkem meeldib mulle võimalus sõita laupäeval Elva rattamaraton ja pühapäeval otsa teha Elva Xdream. Ainuke täiesti kindel asi on Rogaini EM, kirjas pole veel Libahunte .. ja võib-olla veel üht-teist. Kõige ambitsioonikam plaan on taas osaleda pika raja eestikatel. Järgmiseks päevaks loomulikult kirjas Tallinna sügisjooks. Kahjuks pole veel kuskil aega Nõmme maanteejooksu MV, "traditsioonilise" hooajaavaja kohta. Ja Soome seiklusüritused on kõik samal ajal kui Eesti omad. Järgmisel aastal siis ütleme, et on need prioriteedid.

Tänasest otsustasin post-maratonaalsest kurgu-kõrva haiguscombost terveks saada. Nüüd siis algavad TREENINGUD.

2 comments:

Anonymous said...

Nõmme maantejooks on 11.04.2009. Kuupäev pärineb siit - http://www.tallinn.ee/tallinnliigub - ehk leiad sealt veel lisaks midagi oma kalendrisse :)

Mihkel said...

Ta, Liina! 11.04 on väga hea aeg. Lingi sellele Excelile jätan alles - siit leiab nädala sisse igast friike asju. Promotöö hindele viis.